Over hotel de griffier

Hotel de Griffier is het aller gezelligste familiehotel van Valkenburg! Dat was al jaren zo toen het hotel nog in handen was van de familie Roo.  Nu het hotel door vader Frans en dochters Pien en Jolien Meijerink wordt beheerd is die traditie voortgezet. 2017 is begonnen met een modernisering van een aantal hotelkamers en de gastruimtes op de begane grond.

Hotel de Griffier ligt in het hartje van het Limburgse heuvellandschap en combineert comfort met huiselijke gastvrijheid. Dat blijkt uit de gemoedelijke manier waarop in en om het hotel aan uw gemak wordt gewerkt. Koffie en thee zijn vanzelfsprekend bij het verblijf inbegrepen. Ook mag u zonder bijbetaling gebruik maken van de eigen parkeerplaats achter het hotel en de afsluitbare stalling voor fietsen en motoren. En Wi-Fi is in het gehele hotel vrij beschikbaar. Als u wilt kunt u ook van het diner in ons hotel gebruiken. Een driegangendiner wordt met veel liefde voor u bereid! (graag vooraf reserveren)

Hotel de Griffier heeft 19 kamers, allen voorzien van een eigen badkamer met een douche en toilet. Natuurlijk slaapt u op goede boxspringbedden. In de kamer zijn alle basisvoorzieningen aanwezig die garant staan voor een prettig verblijf. In de vernieuwde kamers is daar nog een schepje bovenop gedaan.

 

ONTBIJT

08.00 tot 10.00 uur

INCHECKEN

15.00 tot 21.00 uur

UITCHECKEN

voor 10.30 uur