Exclusief Valkenburg in Maart arrangement

Elk moment van het jaar valt er volop te genieten in en om Valkenburg, dus ook aan het begin van het jaar in de maand maart. Alles komt dan weer op gang in de regio en de drukte is nog niet volledig los gebarsten. Het ideale moment om op een mooie maartse dag buiten te zijn. En mocht het een mindere maartse dag zijn dan kunt u op uw gemak een van de vele musea, zoals het bekende Bonnefantenmuseum in Maastricht bezoeken. En wat te denken van een dagje wellnessen in de baden van Thermae 2000 in Valkenburg. En als u liever actief bent dan is een dagje skiën op de overdekte pistes van Snowworld in Landgraaf wellicht iets voor u!

Met het maartse arrangement van Hotel de Griffier heeft u alle mogelijkheid om al vroeg in het jaar te genieten. Twee overnachtingen inclusief ontbijt en ons Welkom in Limburg-menu op de aankomst dag voor 75 euro per persoon. En iedere gast die ons hotel in maart bezoekt bieden we de mogelijkheid om een voucher voor een overnachting aan te kopen voor slechts 55 euro. Een voucher is tot 2021 geldig! Dan wordt maart toch ineens een mooie maand!

Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag van 15 euro.

Natuurlijk is naast het ontbijt ook de koffie en thee, het parkeren en stallen van uw auto, fietsen of motoren en Wi-Fi bij de prijs inbegrepen. Allen de toeristenbelasting niet.

Wanneer u dit arrangement wilt reserveren, kunt u dat doen door onderstaand reactieformulier in te vullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Natuurlijk mag u ons ook zelf bellen. ( 043 60 16 994)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*