Lekker Lang Valkenburg

Drie of Vijf dagen helemaal weg in de mooiste streek van Nederland! Met dit arrangement hebben jullie ruim de tijd om Zuid-Limburg te ontdekken. Dit arrangement is te boeken met of zonder een diner. Het arrangement bestaat uit twee of vier overnachtingen inclusief ontbijt, een welkomstdrankje, gratis koffie en thee tijdens het verblijf, gratis parkeren en afgesloten stalling voor fietsen en motoren en gratis WiFi! En natuurlijk een driegangen diner als u voor het arrangement met een diner kiest.

De actuele prijzen en de beschikbaarheid van deze arrangementen kunt u vinden op de website van Voordeeluitjes.

Als u het arrangement rechtstreeks bij ons wilt reserveren, kunt u dat doen door onderstaand reactieformulier in te vullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Natuurlijk mag u ons ook zelf bellen. ( 043 60 16 994)

3 reacties op “Lekker Lang Valkenburg

 1. Hoi Pien en Frans, wij (boeking was op Kenis Lydia) hebben zonet op 2 en 3/6 (één nacht) bij jullie logies gehad + ontbijt en racefietsenstalling, en dat is ons goed bevallen. Hierbij dan ook de vraag of we jullie arrangement van vier overnachtingen inclusief ontbijt en inclusief twee maal diner kunnen reserveren aan € 165,-per persoon van maandag 10/7 tot vrijdag 14/7 ? (al gevragen aan jullie dochter tijdens het afrekenen 😉
  Mvg,
  Kenis Lydia (0474509067) en Van Dyck Francis (0495363084)
  Eekhofstraat 48/001
  2310 Rijkevorsel
  België

 2. Hoi Pien en Frans,
  Is het mogelijk om nog een keer “Lekker Lang Valkenburg” te boeken bij jullie voor de periode aanstaande maandag 16/7 tot vrijdag 20/7 ?
  Indien mogelijk een kamer aan de Noord- of Oostkant.
  Dank bij voorbaat.
  Mvg,
  Lydie en Swa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*